Kalkulasjon

Kalkyle for kjedemedlemmer
Detaljert kalkyle som grunnlag for tilbud til kunde. Basert på bedriftens egne pris- og kostnadsopplysninger for materialdelen og produksjonstid basert på tariff eller egne opplysninger.

Detaljeringsgrad etter bedriftens ønsker, fra standardiserte overslag til detaljerte material-og kappelister.

Kostnadsoverslag/budsjett:
Kostnadsoverslag/budsjett basert på erfaringstall for kostnader for relevant byggtype. Hovedsakelig beregnet på lønnsomhetsvurderinger i meget tidlig prosjektfase, som grunnlag for vurdering av detaljprosjektering og utarbeidelse av byggemeldingsmateriell og anbudsmateriell.

Mestergruppen har inngått en rammeavtale med Byggdata om videreutvikling av Byggassistenten som et enkelt, og nøyaktig kalkyleverktøy med lav lære- og brukerterskel for små og mellomstore byggmesterforretninger.

Avtalen vil gjelde for konsernets kjedekontorer, arkitektkontorer og medlemsbedrifter samarbeidende kjeder innen Mesterguppen.

Unikus er forhandler av Byggassistenten innenfor Mestergruppen, og bruker systemet for vedlikehold og oppdatering av kjedens huskonsepter.

Sikkerhet og personvern

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.