Kyrre Greppsvei

Byggeår: 2017 Byggeplass: Lørenskog Areal BRA/BYA: 284/170 Byggherre: Byggteam Romerike AS Arkitekt: Tove Ovesen Ingeniør : Helge Johan Andreassen Fotograf: Digit Media Norge AS

Arkitekttegnet enebolig tilpasset komplisert tomt med veldig skrått terreng mot utsikten. Hovedfokus her har vært utsikt, uterom og skape gode rom med naturlig lys. Uterommene måtte skapes på boligen da tomten var for bratt. Det er utgang til uteplass fra hver etasje og disse ligger på flere sider av boligen, men alle mot utsikten, for å få mest mulig ut av solen iløpet av døgnet og årstidene. Grunnet den skrå tomten er det flere halvetasjer i boligen. Dette skaper spennende innerom med gode takhøyder. Fra stuen kan du gå opp til loftstuen og takterrassen via en ekstrastue med takhøyde over to etasjer og store vinduer som skaper et lyst og luftig rom.  Naturlig lys og orientering av rom og uterom har vært viktig.

Oppholdsrom og hovedsoverom med bad og walk in closet er plassert i hovedetasjen mens resterende soverom, bad, vask og kjellerstue er plassert i sokkelen. I 3 etasje kommer du opp i en loftstue med 360° utsikt.

 

 

 

Takterrasse med utsikt

Inngangsparti og garasje

3D illustrasjon

Ekstrastue med høyt under taket og store vinduer

Stue mot kjøkken

Kjøkken

Arkitekten sier:

Tomten var bratt og komplisert med et stup mot utsikten. Her måtte uterommene skapes på boligen da tomten var for bratt. I tilegg til å tilpasse boligen til tomten har hovedfokuset vært utsikt, uterom og skape gode rom med naturlig lys.

Sikkerhet og personvern

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.